Publikálva

Jutalmazza meg a hűséges vásárlóit.

Akár az újbóli vásárlásért, az ismerősnek történő ajánlásért vagy a hűségért járó jutalom mindenképpen vonzza  és elmélyíti a B2B kapcsolatokat, és még inkább erősíti a B2C szegmenst. Az egyik leghatékonyabb ajándéknyújtási lehetőség, amely ugyanakkor ösztönzi a következő vásárlást, a reklámeszközök, az ingyenes minták de nem utolsó sorban kedvezményes kuponok és kedvezménykódok használatával.

Ha Ön egy webáruházat üzemeltet, és a vállalkozása során használja a kapcsolat-marketinget és alkalmazni kívánja ezt a formát az ügyfél-kapcsolatai megerősítére, figyelmébe ajánljuk a nyomatott OFFLINE BÓNUSZ KATALÓGUSUNKAT.

A tavasz beköszöntével együtt jelent meg a katalógusunk tavaszi kiadása LADIES 2018/1 címmel, mely az  online piacon vásárló nőket célozza meg. Tizenkét oldalon kínálja célzottan a hölgyek számára a különböző webáruházak exkluzív kedvezményeit és kedvezménykódjait. A katalógus 50.000 példányszámban jelent meg, melynek mind a partner-webáruházaknál, mind a vásárlóknál nagyon pozitív visszhangot keltett. Ezen nincs is min csodákozni! A kikézbesített áru örömén túl a vásárlói számára további élményeket nyújthat a 11 webáruház kedvezménykódjain keresztül. Ragadja meg az alkalmat és gondoljon a törzsvásárlóira és rendelje meg a partner-zónánkban a katalógusunkat, melyet aztán könnyen be tud helyezni a csomagjaiba!

 

button_dopartnerskejzony

Amennyiben még nem adta le a megrendelésést a partner zónánkon keresztül, esetleg további iránymutatásra lenne szüksége, kérem, forduljon hozzánk bizalommal, írjon nekünk e-mailt az info@csomagplusz.hu e-mail címre.