A CSOMAG PLUSZ hálózati tagság kötöttség nélküli és ingyenes.

Ügyfél

célcsoport és a kampány céljának meghatározása

CSOMAG PLUSZ

kézbesíti a reklámanyagokat
a csomagküldő partnereknek és ellenőrzi
a csomagküldő hálózatot

Webáruházak

behelyezik a reklámanyagokat
a csomagjaikba

Vevő

Vevő

a vásárlás pozitív élmenyét összeköti
a csomagban talált kuponnal és kihasználja a kedvezményes ajánlatot

Mit nyerhet a tagsággal?

Mit nyerhet a tagsággal?

A webáruházak csomagvolumenének egy hálózatba történő egyesítéséből mindenki profitál:

  • A webáruházak jövedelemhez juthatnak a csomagjaiban elhelyezett reklámanyagok által és egyben vásárlóiknak hozzáadott értéket kínálnak fel
  • Az ügyfeleknek lehetőségük nyílik az aktív on-line vásárlók közül egy vagy több kiválasztott célcsoport kategóriák szerinti célzott megszólítására, a megfelelő terjedelemben

Hálózati tagság

A CSOMAG PLUSZ hálózati tagság kötelezetség nélküli és ingyenes. A reklámanyagok kézbesítése az önök által meghatározott helyre is ingyenes. Kialakítottunk egy olyan alkalmazást, mely lehetővé teszi mind Önöknek, úgy nekünk megvalósított behelyezések áttekintését minimális adminisztratív terhelés mellett.

Jutalék rendszer

A jutalék rendszer világos és átlátható. A csomagolás utáni jutalék mértékéről mindig tájékoztatjuk Önt a behelyezés valós megkezdését megelőzően. Ebből adódóan hosszú távon és megbízhatóan tudja tervezni a csomagjai kapacitásából származó extra bevételeit.

Termékminták

A terékmintáknál a jutalékon kívül a vevők megnövekedett elégedettségén is profitálhat. Vásárlói így ingyenesen jutnak az Önök által behelyezett, más eladók termékmintáihoz (pl. kávé vagy tea minta, kozmetikai termék mintái).

Szeretnék a CSOMAG PLUSZ tagja lenni?

Weboldal regisztrációja