Publikálva

Ráadásul ha a munkahelyen, fizikai munka esetén még a balesetveszély kockázata is fennáll, akkor egyértelmű, hogy körültekintőbbnek kell lenni a felszerelését illetően, mint egy irodai dolgozónak.

Éppen ezért jött létre a www.oblecsadoroboty.sk  webáruház, ahol arra törekszenek, hogy a vállalkozokóknak, vállalkozásoknak, de akár az egyéneknek is egyszerűbbé tegyék a ruházatok, lábbelik és egyéb védőeszközök beszerzését, így a minőségi termékek biztonsága mellett azok kényelmes viselését is biztosítsák a vásárlóik számára.

Az egyedi célcsoport kiszolgálása mellett a webáruház tulajdonosai úgy döntöttek, hogy kellemesebbé teszik vásárlóiknak idejét akkor is, amikor éppen nem dolgoznak. Valamennyi megrendelést a LOYALITY PLUS borítékkal köszönik meg, mely tele van kedvezményes voucherekkel. Egy ilyen kis ajándékkal még örömet is tudnak szerezni, az otthon kényelméből, olcsóbban vásárlóknak.

A boríték kreatívján „Köszönjük, hogy a munkahelyén velünk öltözik“ főcím szerepel. A kommunikáció célja:

  • örömet okozni a vásárlóiknak,
  • szorosabbra fzűni velük a kapcsolatot,
  • megkülönböztetni magukat a versenytársaktól,
  • értesíteni a vásárlókat az új akciókról, a termékmintákról és az egyéb újdonságokról.

Az interneten vásárlók csomagjain kívül ezt a köszönetnyilvánító borítékot azok az ügyfelek is megkapták, akik közvetlenül a boltban vásároltak, ezzel is növelve az egész kampány hatékonyságát.

21

blog_voucher_oblecsadoroboty_700x350_5_5-FIN