Publikálva

A partnereink számára ez egy kiváló lehetőség arra, hogy csökkentsék költségeiket és egyúttal hozzáadott értéket biztosítsanak ügyfeleik számára.

Saját webáruháza van és szeretne tagja lenni a CSOMAG PLUS hálózatának, hogy a vásárlóihoz értékes kedvezményekre jogosító kuponokat és termékmintákat juttasson el bónuszként? Kezdjen el extra bevételt termelni a küldeményeibe történő reklámanyagok behelyezésével. Webáruházát itt regisztrálhatja.

nwl-balik-info-1016-hu

A partnerség előnyei

A tagság a CSOMAG PLUS hálózatában kötelezettségektől mentes és teljesen ingyenes. A reklámanyagok kiszállítása a megadott csomagolási helyszínekre is díjmentes. Létrehoztunk egy olyan alkalmazást, mely az Ön és mi számunkra is lehetővé teszi, hogy nyomon kövessük a csomagok és benne a reklámanyagok, kuponok útját, miközben ez Önnek minimális adminisztratív terhet jelent.

A díjazási rendszer egyszerű és átlátható. A csomagba helyezés várható összegét minden esetben előre megküldjük Önnek. Így hosszútávon és nagy pontossággal megtervezheti a saját csomagküldési kapacitásához mért reklámanyag-behelyezéséből származó jövedelmét.

A termékminták esetében Ön nemcsak nyereséget termel, hanem egyúttal növeli a vásárlói elégedettséget is. Az ügyfelei az Ön csomagjain keresztül ingyenesen jutnak hozzá más kereskedők promóciós termékeihez (pl. kávé vagy kozmetikai termékek mintái).

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére az info@csomagplusz.hu e-mail címen. A CSOMAG PLUSZ hálózati tagságával kapcsolatos bővebb információt a www.csomagplusz.hu oldalon talál.