Publikálva

Természetesen az idén is elengedhetetlen kellékei a nyárnak.

Az Optic World Exclusive webáruháza a SmartOptika.hu tavasszal indította akvizíciós kampányát egy egyedi kuponnal a CSOMAG PLUSZ hálózatában.

30.000 potenciális vásárló számára kínál -35%-os kedvemzényt márkás napszemüvegekre a SmartOptika.hu webáruházban. A kupon egyszerű felhasználásának köszönhetően, csupán pár kattintással olcsóbban juthat a világmárkás napszemüvegekhez.

A SmartOptika kupon olyan szegmensek széles közönségét szólítja meg, mint a  FASHION, BEAUTY, HOME & DECOR és MEDIA, ahonnan jelentős beváltás várható. A kupon az áprilistól júniusig tartó beváltási ideje támogatja, hogy a webáruház a lehető leghatékonyabban használja ki szezont a látogatottság és az eladások növelése érdekében.

Kövesse blogunkat továbbra is, és inspirálódjon a nagy márkák marketing tevékenységei által.

 

voucher_SmartOptika_hu

Optic World Exclusive

Az Optic World Exclusive már 1995 óra működik Magyarországon, és a piac egy kiemelkedő szemüveg, kontaktlencse és napszemüveg forgalmazója. Olyan nagy nevekkel találkozthatunk, mint a Marcolin s.p.a. – Guess, Guess by Marchiano Gant; Marchon Europe – Tom Ford, Chloe and Nike;  Luxottica CE és olyan márkákkal , mint a Ray-Ban, Oakley, Bvlgari stb…

Országszerte több mint 30 Optic World Exclusive szaküzlet található – akár Budapest nagy bevásárlóközpontjaiban, akár olyan áruházakban, mint az Auchan.

Nyár napszemüveg nélkül? – Na még mit nem! ?