smartoptika-hu-cover-blog-930x300_2

Ha napszemüveg, akkor SmartOptika.hu

A hőmérséklet emelkedik, a napsugarak is egyre erősebbek – elő a napszemüvegekkel! Természetesen az idén is elengedhetetlen kellékei a nyárnak. Az Optic World Exclusive webáruháza a SmartOptika.hu tavasszal indította akvizíciós kampányát egy egyedi kuponnal a CSOMAG PLUSZ hálózatában.

30.000 potenciális vásárló számára kínál -35%-os kedvemzényt márkás napszemüvegekre a SmartOptika.hu webáruházban. A kupon egyszerű felhasználásának köszönhetően, csupán pár kattintással olcsóbban juthat a világmárkás napszemüvegekhez.

A SmartOptika kupon olyan szegmensek széles közönségét szólítja meg, mint a  FASHION, BEAUTY, HOME & DECOR és MEDIA, ahonnan jelentős beváltás várható. A kupon az áprilistól júniusig tartó beváltási ideje támogatja, hogy a webáruház a lehető leghatékonyabban használja ki szezont a látogatottság és az eladások növelése érdekében.

Kövesse blogunkat továbbra is, és inspirálódjon a nagy márkák marketing tevékenységei által.

voucher_SmartOptika_hu

Optic World Exclusive

Az Optic World Exclusive már 1995 óra működik Magyarországon, és a piac egy kiemelkedő szemüveg, kontaktlencse és napszemüveg forgalmazója. Olyan nagy nevekkel találkozthatunk, mint a Marcolin s.p.a. – Guess, Guess by Marchiano Gant; Marchon Europe – Tom Ford, Chloe and Nike;  Luxottica CE és olyan márkákkal , mint a Ray-Ban, Oakley, Bvlgari stb…

Országszerte több mint 30 Optic World Exclusive szaküzlet található – akár Budapest nagy bevásárlóközpontjaiban, akár olyan áruházakban, mint az Auchan.

Nyár napszemüveg nélkül? – Na még mit nem! 😊

További hírek
A factcool.com webáruház kampánya
A factcool.com webáruház kampánya 1,9 millió online vásárlót ér el
A factcool.com webáruházat biztosan nem kell bemutatnunk senkinek, aki egy kicsit is jártas ... Teljes cikk >>
Interview Answear.hu marketing manager
Answear.hu, ahol öröm a vásárlás. Most már tudjuk miért!
Az ANSWEAR.hu és a CSOMAG PLUSZ Kft. együttműködésének kezdete 2017-re vezethető vissza. Azó... Teljes cikk >>
BP_zraz_930x300
A legnagyobb SEO szakértői találkozó Pozsonyban (SVK)
Szeretnél az elsők közt értesülni a legújabb SEO-információkról? Akkor semmiképp se hagyd ki... Teljes cikk >>