Urbanstore1_930x

Gardróbcsere UrbanStore utalvánnyal

UrbanStore – a legjobb márkák egy helyen!  egy helyen legyen szó divatcikkekről, sport ruházatról vagy cipőkről. A www.urbanstore.sk, www.urbanstore.cz webáruház – ahol a stílusos öltözéktől a sportoson át a világmárkás cipőkig minden megtalálható – új vásárlókat ért el és megerősítette a brandet a szlovák és cseh piacon egyaránt.
Az UrbanStore 2018 őszi kampányának a témája a gardróbcsere volt, amit annak érdekében, használt, hogy új vásárlókat szerezzen, erősítse a márkatudatot, valamint növelje márkapozícióját a versenytársakkal szemben egy exkluzív utalvány segítségével.
A CSOMAG PLUSZ hálózatán keresztül több mint 1500 partner-webáruház található a cseh és szlovák piacon, gyakorlatilag az online vásárlókat szóljuk meg. Több mint 80.000 db csomagba került bele az az exkluzív kedvezménykupon, mely online vásárlás esetén 4 € / 100 Kč kedvezményt nyújtott a teljes szortimentre.
A kampányindulás és a voucherek terjesztése a szezonális gardróbcsere idejére lett ütemezve, azaz, amikor a nyári öltözéket felváltják az őszi-téli ruhák és cipők, mivel a szezonváltások idején valószínűsíthetőek a „nagy bevásárlások” a ruhák, cipők és egyéb kiegészítők terén. Az UrbanStore által kínált kuponok év végéig voltak érvényesek, ami kiváló lehetőséget nyújtott a karácsonyi ajándékok kedvezményes vásárlására, illetve egyértelműen befolyásolta a vevőket abban, hogy mely webáruházban költsenek.
A megfelelően szegmentált voucher nemcsak ÉLETKOR és NEM alapján találta meg a vásárlóit, hanem figyelembe vette azokat a kategóriákat, mint a DIVAT, SZÉPSÉG ÉS ÉLETMÓD, melyek ebben az időszakban a legfőbb szegmensek számítanak a megtérülés szempontjából is.
Ez a fajta akvizíciós tevékenység nyomtatott formája az egyik csatornája az UrbanStore marketingstratégiájának, mely abban segít, hogy új vásárlókat szerezzenek hatékony és hosszútávú együttműködést remélve.

Urbanstore_sk_700x

Urbanstore_cz_700x

További hírek
A factcool.com webáruház kampánya
A factcool.com webáruház kampánya 1,9 millió online vásárlót ér el
A factcool.com webáruházat biztosan nem kell bemutatnunk senkinek, aki egy kicsit is jártas ... Teljes cikk >>
Interview Answear.hu marketing manager
Answear.hu, ahol öröm a vásárlás. Most már tudjuk miért!
Az ANSWEAR.hu és a CSOMAG PLUSZ Kft. együttműködésének kezdete 2017-re vezethető vissza. Azó... Teljes cikk >>
BP_zraz_930x300
A legnagyobb SEO szakértői találkozó Pozsonyban (SVK)
Szeretnél az elsők közt értesülni a legújabb SEO-információkról? Akkor semmiképp se hagyd ki... Teljes cikk >>