Publikálva

Ismét megrendezésre kerül az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye Magyarországon, amit nem érdemes kihagynod, mert rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy sikeres legyen meglévő vagy induló webáruházad.

Mi is az Ecommerce Expo?

Idén negyedik alkalommal rendezik meg hazánk legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényét. Az egynapos rendezvény lehetőséget kínál új ismeretek szerzésére, baráti és üzleti kapcsolatok építésére és akár új üzletek megkötésére egyaránt. Az Ecommerce Expo-n elsőként értesülhetsz a legújabb e-kereskedelmi trendekről és választ kaphatsz minden webáruházzal kapcsolatos kérdésedre.

Több mint 40 inspiráló előadó, több mint 55 speciális ajánlattal rendelkező kiállító és több mint 2000 résztvevő lesz jelen a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban. Találkozhatunk a szakma kiválóival, többek között Janata Kriszta marketing tanácsadóval, Vadász Illéssel aki a Google-nél iparág vezető, Szőke András online marketing tanácsadóval és még számos hazai illetve külföldi szakértővel.

Érdemes a standokat is felkeresni, mert mindenki egyedi ajánlattal, kedvezményekkel, ajándékokkal készül erre a napra.
Természetesen a CSOMAG PLUSZ Kft. csapata is részt vesz a rendezvényen kiállítóként. Érdekel, hogy milyen extra ajánlattal készülünk? Látogass el január 24-én a 42-es számú standunkhoz, hogy megkapd speciális ajánlatunkat. Ott találkozunk!

A teljes programról bővebben: https://www.ecomexpo.hu/

 

LURDY, KONFERENCIA ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
2019.01.24. 9:00 – 19:00

CSOMAG PLUSZ stand: 42