Publikálva

Szeptember vége és október eleje az az időszak, amikor az emberek valóban megvásárolják az ajándékokat, és olyan lehetőségek után néznek, hogy lehet a vásárláson spórolni.

Az online vásárlások népszerűsége folyamatosan növekszik, amit az a tény is igazol, hogy a kuponkatalógust már 5 országban terjesztjük összesen 380 000 példányban. Előzze meg konkurenciáját, és szólítson meg új ügyfeleket egy hatékony kampánnyal kuponmarketing formájában.A vonzó kedvezmény mindig garantált vonzerő a vásárlók számára. Szólítsa meg őket most egy kupon katalógus segítségével, amely 50 ezer példányban kerül terjesztésre, amelyet partnereink csomagjaiban juttatunk el új online vásárlóknak.

 Az október 15-ig beérkező megrendelésekre most – 15% kedvezményt kínálunk Önnek

A CSOMAG PLUSZ hálózatán keresztül ezzel a marketingtevékenységgel számos új ügyfelet szólíthat meg. A CSOMAG PLUSZ hálózatát több mint 700 webáruház alkotja Magyarországon, valamint Szlovákiában, Csehországban, Romániában és Lengyelországban, amely biztosítja Önnek, hogy ajánlata pont akkor jusson el a fogyasztókhoz, amikor a vásárlás mellett döntenek.

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére a 06/70/432-7788 telefonszámon, vagy e-mailben az info@csomagplusz.hu e-mail címen, és megtervezzük kampányát. További információt a szolgáltatásainkról www.csomagplusz.hu honlapon talál.