CSOMAG PLUSZ cooperation with Klenoty Aurum CZ

Az Klenoty Aurum új arca 2019-ben

Az Klenoty Aurum nemcsak Csehországban a legnagyobb óra és ékszer forgalmazójának egyike, hanem más közép-európai országban is piacvezető. Éppen ezért az új vásárlók megszólítására és az eladások növelésére lehetőleg erős partnereket választ.

A cég az idén tavasszal egy sikeres akvizíciós kampányt indított, (pontosabban ismételt meg) a CSOMAG PLUSZ hálózatán belül Csehországban BALÍK PLUS. Most sem bízták a véletlenre a kampányuk új arcának választását – idén a népszerű énekesnő, Dara Rollins kapta a főszerepet.

Klenoty Aurum CZ - Voucher 20%

A kampánnyal a 30-45 év közötti nőket célozták meg, a divat, kozmetika, család és háztartás szegmensekre helyezve a hangsúlyt. A kampány célja nem csak az új arc bemutatása volt, hanem az új óra és ékszer kollekciójának népszerűsítése is, mégpedig egy 20% kedvezményt biztosító kupon által a www.klenotyaurum.cz webáruházban. Márkaboltjaik forgalmának növelését pedig egy leporelló terjesztésével, azaz a csomagokba történő behelyezéssel erősítették.

Klenoty Aurum CZ - leaflet - leporelo

A sikeres együttműködés egy másik lépése a „Briliáns kollekció 9999 Sk” nevű mesés termékkatalógus kiadása volt.

Klenoty Aurum CZ | Catalog Brilliant Collection 9999 Kč

Ahogy az elmúlt években, az idén is nagy siker övezte a kampányt.  A BALÍK PLUS hálózat az ügyfeleivel együtt, és az ő érdekeit szem előtt tartva, folyamatosan az együttműködés újabb és újabb modelljein dolgozik, amelyek tovább erősítik a márkát és amelyek által sikeresen szólítanak meg új vásárlókat további együttműködést eredményezve.