Publikálva

A Nest Commerce kutatása szerint a márkaismertség növelése erősíti a kulcsfontosságú értékesítési marketingkampányok hatékonyságát.

A cégtől származó friss adatok azt mutatják, hogy az oldal forgalomnövekedése érdekében tett aktivitás és teljesítménystratégián való egyidejű munka 31%-kal növeli a ROAS-t (Return of Advertising Spend). A márkaépítésre nem figyelő cégek viszont átlagosan 32%-os ROAS-csökkenést tapasztaltak az év során.

A tendencia várhatóan folytatódik, ezért a marketing osztályoknak és a cégvezetőknek ezt figyelembe kell venniük az értékesítési és promóciós stratégiák kidolgozása során. A CSOMAG PLUSZ-nál ezt már régóta tudjuk. A sikeres nyomtatott marketing kampányokat lehetővé tevő ROMI-mutatókról a Möbelix-el készített legújabb esettanulmányunkban olvashat.

A kedvezménykuponok 5 fő előnye

Szeretnénk megosztani veletek, hogy miért működik olyan jól a kuponmarketing:

1. Kedvezménykuponja a célszemélyhez nem egy kellemetlen időpontban vagy kellemetlen helyen érkezik. Ugyanis otthonába kerül kézbesítésre a várva várt csomaggal együtt. Így az ajánlat első benyomása pozitív érzelmeket kelt.

2. A kedvezménykuponok növelik a márka iránti bizalmat, mivel a vásárló a rendelését leadó webshop partnereként tekint Önre. Tehát nem kell bizonyítania a megbízhatóságát.

3. Az online reklámozás a keresőmotorok alkalmazása a weboldalak megszokott attribútumává vált. Az emberi szem már megtanulta figyelmen kívül hagyni a nem kívánt tartalmat, gyorsan megtalálta az “x “-et, hogy bezárja a bosszantó ablakot. A tartalom figyelmen kívül hagyása viszont nem történhet meg egy DL formátumú kedvezményre feljogosító kuponnal. Elképzelhető, hogy egy ideig a nappali dohányzóasztalán hever majd. Ennek eredményeként a személy többször is visszatér hozzá.

4. A csomagokban található reklámmellékletek alacsony költsége lehetővé teszi a kisvállalatok számára az ilyen típusú marketingkampányok alkalmazását. A CSOMAG PLUSZ lehetőséget kínál 1 potenciális vásárló megszerzésére már 4,4 Ft-tól a kuponkatalógus révén.

5. Az offline kapcsolódik az online-hoz, azaz az Insert Marketing alkalmas az oldallátogatottság növelésére. Mi több a forgalom forrásának nyomon követésére lehetővé válik a QR kódok és az egyedi web URL-ek használatának köszönhetően.

Ön is szeretné létrehozni saját promóciós kampányát? Lépjen kapcsolatba kollegáinkkal azonnal, és kérjen ingyenes árajánlatot.